Analiza posturala | KNT
Analiza posturala | KNT
Analiza posturala | KNT
Analiza posturala | KNT

Analiza posturala | KNT

Producator: Gima® Italy

Pentru adauga produsul in cos, alegeti optiunea dorita:


15,02 RON (TVA inclus)

Produse analiza posturala pentru dotarea cabinetelor de kinetoterapie si recuperare medicala, terapie fizica, gimnastica medicala, terapie prin miscare.

 

COD: 27340 (goniometru - 205x45 mm)
COD: 27339 (goniometru - 203x45x7 mm)
COD: 27338 (tolerance 1°) (goniometru - Gradatie 0 °/360 ° pas 1 °)

 

COD: 27340 Scoliometru
Scoliometru (inclinometrul) este un instrument utilizat in masurarea si estimarea gradului de curbura al coloanei vertebrale, devierea coloanei vertebrale pe lateral, stanga si dreapta (Scolioza, Iordoza, Cifoza), detecteaza anomaliile si gravitatea afectiunii, Scoliometrul permite compararea rapoartelor în timp si definesc evolutia procesului patologic masurat, reducand astfel nevoia de teste grafice radio frecvente.

 

COD: 27318 Plicometru mecanic
Plicometru mecanic pentru masurarea grosimi pliului de piele si determinarea stratului de grasime. Plicometru mecanic, precizie la masurare, certificat CE, dimensiuni 16.5 x 10 x 0.5 cm. / 22g.

 

COD: 27344 Plicometru mecanic
Plicometru mecanic pentru evaluarea corecta a starii nutritionale si distributia sectoriala a tesutului adipos. Plicometru mecanic, precizie la masurare, presiune cca 10 g/mm2, suprafata de contact 6x11 mm, benzi colorate pentru compararea valorilor masurate cu procentajul de referinta pentru barbati si femei, certificat CE.

 

COD: 27349 Plicometru mecanic
Plicometru din aluminiu, pentru evaluarea corecta a starii nutritionale si distributia sectoriala a tesutului adipos. Plicometru mecanic, precizie la masurare, presiune cca 10 g/mm2, suprafata de contact 6x11 mm, benzi colorate pentru compararea valorilor masurate cu procentajul de referinta pentru barbati si femei, certificat CE

 

COD: 27320 Plicometru mecanic
Plicometru professional, mecanic, instrument pentru masurarea grosimi pliului de piele si stratului de grasime, ofera informatii despre situatia tesuturilor subcutanate ale pacientului. Plicometru professional, presiunea de exercitare a arcurilor 10 g / mm 2, precizie la masurare, posibilitate de recalibrare, afisaj cu manometru, finisaje din nailon pentru evitarea disconfortului la atingerea metalului cu pielea, certificat CE.

 

COD: 27346 Plicometru digital
Plicometru digital professional, instrument pentru masurarea grosimi pliului de piele si stratului de grasime, ofera informatii despre situatia tesuturilor subcutanate ale pacientului. Plicometru are posibilitate de transfer date pe PC-ul prin conexiune USB, presiune de exercitare a arcurilor 10 g/ mm 2, precizie la masurare, posibilitate de recalibrare, afisaj digital, finisaje din nailon pentru evitarea disconfortului la atingerea metalului cu pielea, certificat CE. Transferul datelor pe PC se poate efectua in mai multe programe (Excel, Word, Open Office, ...). Cerinte minme PC : Windows 2000, XP (Service Pack 2), 7. USB 2.0.

Dotare standard - Analiza posturala | KNT: