• home
  • Aparatura medicala
  • O.R.L
  • Statie de diagnostic | ri-former® II FC

Statie de diagnostic | ri-former® II FC
Statie de diagnostic | ri-former® II FC
Statie de diagnostic | ri-former® II FC
Statie de diagnostic | ri-former® II FC

Statie de diagnostic | ri-former® II FC

Producator: Rudolf Riester® GmbH

Pentru adauga produsul in cos, alegeti optiunea dorita:


184,61 RON (TVA inclus)

Statie de diagnostic modulara ri-former® Riester®. Modul de baza - sursa centrala de alimentare electrica fara ceas si 2 manere pentru 2 capuri. Poate fi suplimentat cu pana la 3 module suplimentare, configurate in acord cu necesitatile medicului. Module: termometre RPT-100® sau ri-thermo® N, tensiometru mecanic big ben® sau tensiometru electronic  ri-medic®, suport pentru speculi auriculari si nazali ri-spec®. Manere anti-alunecare cu reostat rheotronic® pentru reglarea intensitatii luminoase, manerul cupleaza automat lumina cand le ridicam de pe modul si la fixare pe modul lumina se decupleaza. Iluminare LED de ultima generatie, CRI> 90, temperatura culorii 4000 K, durata de viata LED (100.000 de ore).

 

Mentiune* cod produs - FC3652-300 sursa centrala de alimentare electrica 230V fara ceas si 2 manere este inclusa in lista "selecteaza produs" , fiind optiune obligatorie. Modulul de baza poate fi suplimentat cu pana la 3 module, dupa necesitate.

Statie de diagnostic Riester® ri-former®

 

Capuri de diagnostic pentru maner cu becuri xenon XL sau LED - cap otoscop EliteVue® sau ri-scope®, cap oftalmoscop ri-scope®, cap lanterna port abeslang ri-scope®, cap specul nazal ri-scope®, cap lanterna laringiana ri-scope®, cap otoscop operator ri-scope®, cap retinoscop ri-scope®, cap dermatoscop ri-derma®

Statie de diagnostic Riester® ri-former®

Specificatii tehnice pentru capurile de diagnostic:


Otoscoape EliteVue®, gama cu tehnologie de ultima generatie, iluminare prin fibra optica F.O.M. (Fibre Optic Macro®), mecanism de atasare automata a speculilor auriculari si lupa rotativa cu marire x5 care permite utilizarea instrumentelor chirurgicale, lumina rece care asigura un camp vizual cu Ø 11mm si vizualzarea completa a membranei timpanice, sistem pentru efectuarea otoscopiilor pneumatice.

 

Otoscoape rI-scope®, L1- cu iluminare directa, L2 F.O - prin fibra optica, L3 F.O - iluminare prin fibra optica si cu mecanism de atasare automata a speculilor auriculari si lupa mica x4 cu brat care permite utilizarea instrumentelor chirurgicale, lumina rece care asigura un fascicul luminos pentru examinare optima, sistem pentru efectuarea otoscopiilor pneumatice.

 

Otoscop operator ri-scope®, uz uman sau veterinar cu lentila pivotanta marire x2,5 ori, speculi metal cromat rezistenti la coroziune: cu Ø4mm, lungime 83mm; Ø5mm, lungime 62mm; Ø6mm, lungime 82mm; Ø7.5mm, lungime 68mm; Ø9.4mm, lungime 92mm., sterilizabili la 134°C - 10 min.

 

Oftalmoscoape ri-scope®, L1 - disc dioptrii cu 29 lentile (+1-10,12,15,20,40 si -1-10,12,15,25,30,35,), rotita diafragma, cerc mic, cerc mediu, cerc mare, fanta, semicerc, cerc diagrama, filtru rosu, lupa cu marire x5; ri-scope® L 2 - in plus fata de ri-scope® L1 are filtru albastru, filtru polarizare, lentila asferica; ri-scope® L3 - in plus fata de L2 are disc dioptrii cu 89 lentile (+1-45, -1-45, selectare cu pas de 1 dioptrie).

 

Speculi nazali ri-scope®. F.O iluminare prin fibra optica cu lupa detasabila prin rotire cu marire x2,5, control pentru expansiunea rapida sau lenta a speculului nazal (rotire sau apasare a rotitei de control).

 

Retinoscoape ri-scope®, slit - cu proiectie fascicul de lumina informa de linie sau spot - cu proiectie fascicul de lumina in fanta circulara. Operare simpla cu rotita, linia sau imaginea pot fi concentrate si focusate, flexibilitate unghi pana la 360 º. Reflexia, sub forma unei linii este mutata vertical fata de axa pupilelor pacientului, cu o miscare usor oscilatorie. Umbra se muta fie in aceeasi directie, fie in directie opusa: co-miscarea: pacientul vede la distanta / contra-miscarea (linii negative) pacientul vede aproape. Erorile de refractie precum astigmatismul pot fi recunoscute si diagnosticate usor.

 

Dermatoscoape ri-derma®, cu marire X10 ori a structurii pielii cu focalizare, obiectiv acromatic, placi de contact cu pielea scara de la 0 - 10 mm. sterilizabile.

 

Lanterne port abeslang ri-scope®, F.O, iluminare prin fibra optica, lumina alba, rece, spatule medicale compatibile 150 x 18 x 1.7 mm

 

Specificatii tehnice pentru module de diagnostic:


Termometru PRT-100®, mod de temperatura predictiv (Covidien Filac 3000® technology), acuratete in masuratori, interfata utilizator pe baza de pictograme, ecran LCD cu iluminare 4-digiti, 30°C la 43°C,, functii "Auto-On/Off ", vizualizare a ultimului parametru afisat, huse de unica folosinta pentru sonda. Termometru profesional PRT-100® vine in dotare cu sonda orala/axilara sau rectala, timp de masurare: oral rapid: +/- 0,3 ° C 3-5 sec, oral standard: +/- 0,1 ° C 6-10 sec, axilar: +/- 0.1 ° C 8-12 sec, rectal: +/- 0.1 ° C 10-14 sec, Direct Mode: +/- 0.1 ° C 60-120 sec,

 

Termometru RI-thermo® N, asigura citirea usoara si eficienta a temperaturii aerului din incaperi, apa sau temperatura corporala (auricular, tegumentar) in 1-2 secunde, valorile de temperatura sunt afisate într-un interval de la 0 la 100° C sau 32° F la 212° F., semnale acustice pentru terminare masuraret sau febra, functie automata power/ off, memorie 12 pozitii.

 

Tensiometre Big Ben®, manometru  cu Ø 145,5 mm, inele cromate tratate anticorozie, supapa de aer cu reglaj fin, microfiltru pentru protectia supapei de aer si a sistemului de masurare, para latex comoda in utilizare. Conectori metalici, pentru schimbul simplu si rapid al mansetelor, membrana presiune cu autocalibrare din cupru-berilium, capacitate de încarcare de pana la 600 mmHg, marja de eroare maxima admisa +/-3 mmHg, scala cu capacitatea de masurare de la 0-300 mmHg.

 

Tensiometru electronic ri-medic® destinat pentru monitorizarea si masurarea presiunii arteriale in conditii de maxima acuratete si rapiditate. Tensiometru electronic ri-medic®, display LCD, aplicatii la adulti si copii (cu varsta peste 3 ani), mansete latex free pentru adulti, copii si supraponderali, mod de lucru manual sau automat, timp citire 30-40 secunde, acumulatori, autonomie pentru 200 de masuratori sau 12 ore de functionare, optional poate fi configurat cu modul Bluetooth® wireless EMR/EHR si software management date.


BP Measurement: Oscillometric
Measurement Range: Systolic: 60-270 mmHg
Diastolic: 30-170 mmHg
Heart Rate: 30-200 bpm
BP Read Time: Typically: 30-40 seconds
Accuracy: BHS (A/A), ESH, AAMI SP10: 2002
Heart Rate Accuracy: ± 2% or ± 3bpm, whichever is greater
Deflate Rate: 3 mmHg/sec (Meets AHA Recommendations)

 

Dotare standard - Statie de diagnostic | ri-former® II FC:

Statie de diagnostic modulara ri-former® Riester®,+ configuratia dorita.